fbpx

Ne i ndihmojmë pacientët të kenë një shëndet më të mirë shëndetësor,

Nuk ka rëndësi Vendndodhja e tyre

Spitalet dhe mjekët me cilësi më të lartë në Turqi janë deri në 70% më të lirë se Evropa.

medical help turkey whatsapp

Le të na kontaktojë

  Pse ne?

   

  Cilësia e Shëndetësisë

  Ndihma Mjekësore Turqia punon vetëm me spitalet e akredituara JCI (Komisioni i Përbashkët Ndërkombëtar) dhe specialistët kryesorë. Pacientët u janë besuar mjekëve të çertifikuar nga bordi shumë të aftë.

  Fito një kohë të vlefshme

  Strehimi juaj, aranzhimet lokale të udhëtimit, shërbimet e interpretimit, takimet mjekësore dhe pranimet në spital do të organizohen për ju shpejt.

  Çmim i përballueshëm

  Kostot e trajtimeve janë dukshëm më të ulëta në Turqi kundrejt Evropës, për të njëjtin nivel të kujdesit mjekësor në objektet e klasit botëror.

  Opinion i Dytë Falas

  Kërkimi i mjekëve ndryshe për hedhjen e një vizite në një rast të pacientit mund të informohet mbi mënyrën e re, më mirë dhe më e përballueshme për trajtimin e gjendjes së tyre

  Shërbimi shëndetësor i përshtatur

  Konsultimi para nisjes, ndihma në vend dhe planet e trajtimit do të përshtaten për nevojat tuaja specifike me ekipin tonë mjekësor dhe agjentët tuaj personal të kujdesit shëndetësor.

  Qasja e Orientuar mbi Privatësinë

  Shërbimet ofrohen dhe rregullohen për pacientët duke marrë parasysh me kujdes ndjeshmërinë e tyre individuale, nevojat kulturore dhe privatësinë e tyre

  Trajtimet

   

  Kirurgjia Rindërtuese dhe Estetike Plastike

  Të gjitha operacionet estetike nga prapanica braziliane deri në zgjerimin e gjoksit janë në dispozicion në ambientet tona të klasit botëror

  Kirurgjia kardiovaskulare

  Njohur si një ofrues kryesor i kujdesit kardiovaskular, ne ofrojmë një spektër të plotë të shërbimeve kardiovaskulare

  Ortopedi dhe Traumatologji

  Ne jemi të përkushtuar për të siguruar një gamë të plotë të kujdesit ortopedik nga kockat, nyjet, shpinë dhe kujdesin e muskujve.

  Onkologji

  Qendra jonë gjithëpërfshirëse e kancerit ofron protokolle të përparuara dhe pioniere të trajtimit për pacientët ndërkombëtarë

  Kirurgjia e Përgjithshme

  Të mbështetur me zgjidhje të përparuara robotike, kirurgët tanë të përgjithshëm ofrojnë teknika minimale invazive për gjendjen tuaj

  Hematologji

  Qendra jonë e ekselencës ofron diagnozë të saktë dhe trajtim multidisiplinar për të gjitha llojet e sëmundjeve hematologjike

  Neurokirurgjia

  Neurokirurgët me përvojë dhe përvojë të lartë i janë përkushtuar përfundimit me sukses të sfidave

  Kirurgjia e transplantimit

  Ndryshe nga çdo fushë tjetër, transplantimi ofron një trajtim të suksesshëm për shumë sëmundje të organeve në fazën e fundit

  Oftalmologjia

  Ruajtja ose rivendosja e shikimit të syrit mund të ketë një efekt të jashtëzakonshëm tek pacientët., Por është e rëndësishme të të siguroheni që jeni në duar të mira kur bëni trajtim në diçka aq të rëndësishme sa sytë tuaj.

  {