fbpx

Bëra një operacion rinoplastik. Operacioni ishte shumë i suksesshëm. Ndihma Mjekësore Turqia më gjeti një kirurg shumë të mirë. Dhe kostoja e operacionit ishte më e ulët se mesatarja, veçanërisht në krahasim me normat që do të merrja në vendin tim. Unë jam shumë i kënaqur me të. Ndihma Mjekësore Turqia ishte shumë e përgjegjshme dhe ata më siguruan kirurgë të shumtë dhe kosto.