fbpx

Kur shkrova në google transplantin e flokëve në Turqi, unë kam gjetur qindra klinika për mbjelljen e flokëve dhe të gjithë thonë të njëjtin informacion, por me çmime të ndryshme. Pastaj pashë një reklamë për një agjenci e cila është Ndihma Mjekësore Turqi. Ata thanë se do të gjejnë çmimin më të mirë me cilësinë më të mirë dhe kjo është ajo që bënë. Ata kanë rregulluar gjithçka për mua duke filluar nga transporti deri te përkthimi etj.… Në të vërtetë është një agjenci shumë e mirë sepse ata punojnë me ndershmëri dhe transparencë të plotë. Dhe ata janë me të vërtetë të shpejtë dhe të jenë gjithmonë në kohë.