fbpx

Faleminderit të veçantë për bashkëpunimin tuaj në lidhje me problemin tonë ‘të veçantë’. Shërbimet tuaja ishin shumë të mira. Unë dhe familja ime vlerësojmë ndihmën e ekipit tuaj për gjetjen e mjekut më të përshtatshëm për atë operacion.