fbpx

Ndihma Mjekësore Turqia është një organizatë që ka qenë gjithmonë në qendër të pacientit. Qëllimi i tyre kryesor është të ekzaminojnë objektivisht secilën gjendje të pacientëve dhe të sigurojnë trajtimin e nevojshëm në kohën e duhur. Për shkak të kësaj ata veprojnë po aq të kujdesshëm sa mjekët dhe aq të përkushtuar sa familjet e pacientëve. Pleasshtë e kënaqshme të punosh me Medical Help Turkey për mirëqenien e pacientit.